Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden, Tuintjesmarktstad heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. 

Tuintjesmarktstad aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties van Tuintjesmarktstad zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Tuintjesmarktstad  daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

Informatievoorziening

Tuintjesmarktstad streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Organisatie

Tuintjesmarktstad is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, alleen de organisatie van de Tuintjesmarkt in Stad aan het Haringvliet en/of de garagesale aan de Vrouwtjesweg 32.

Tuintjesmarktstad wordt gerund door vrijwilligers. Tuintjesmarktstad verwerft alleen deelnemers. De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun tuin en wat daar gebeurd. Tuintjesmarktstad kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden voor eventuele geleden schade bij een van de deelnemers.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijkingI.v.m. aanhoudende problemen met onze vorige website, zijn wij druk bezig om een nieuwe website te realiseren.
Onze excuses voor het ongemak