Tuintjesmarkt Stad aan het Haringvliet 3 juli 2021

Zaterdag 3 juli. De dag begon dit keer zonnig maar deze keer waren we sowieso al voorbereid, de partytenten zouden opgezet worden omdat het zou gaan regenen aan het einde van de dag. En het is zowieso handig om een plek met schaduw te creeën.

In beide gevallen heeft het goed uitgepakt, rond 10 uur kwamen daar toch de eerste regendruppels, van miezer naar toch wat grotere druppels. Gelukkig stond bijna alles droog onder de partytenten.

De buien waren gelukkig van korte duur, daarna kwam de zon toch weer tevoorschijn, dat was het moment dat de bezoekers ook weer kwamen, daar waren we in het begin toch wel bang voor. Het begon goed, voor 9 uur was het al druk, wij en de buren hadden al leuk verkocht voor 9 uur.

Het was ook weer ouderwets gezellig, bezoekers welke zowel speciaal voor de saucijzen en puddingbroodjes kwamen bij de Jampot als bezoekers welke speciaal voor de broodjes hamburger kwamen. Tijdens het eten konden de bezoekers er weer lekker bij gaan zitten op het kleine terrasje om bij te komen en even een versnapering te nuttigen.

Ook deze keer kunnen we gelukkig spreken van een succesvolle tuintjesmarkt in Stad aan het Haringvliet. Hieronder een impressie van de Vrouwtjesweg 32 en 34. Heeft iemand meer foto's? stuur deze dan s.v.p. naar info@tuintjesmarktstad.nl

Tuintjesmarkt Sommelsdijk 19 juni 2021

Zaterdag 19 juni. De dag begon grijs.. zouden we het droog houden tijdens de Tuintjesmarkt in Sommelsdijk? 

We nemen de gok, we gaan zonder "bescherming" naar Sommelsdijk. Nadat we rond 9 uur klaar met uitpakken en opstellen konden we er even lekker bij gaan zitten. De eerste bezoekers kwamen al snel, ondanks dat we afgelegen zaten wisten zij ons gelukkig wel te vinden!

Maar daar kwam het dan toch, regen, eerst zachtjes maar na verloop van tijd toch wat harder. Op stel en sprong naar huis gereden en 2 pop-up partytenten opgehaald en neergezet. Dubbel voordeel, de bezoekers droog en de spullen welke niet tegen water kunnen droog. 2 vliegen in 1 klap.

Deze Tuintjesmarkt op Sommelsdijk was ook weer een succes! Op naar de volgende tuintjesmarkt.

Tuintjesmarkt Stad aan het Haringvliet 5 juni 2021

Op 5 juni 2021 was het weer zover voor een tuintjesmarkt op Stad. Er kwam toestemming vanuit van de gemeente waarna wij direct aan de slag zijn gegaan.

In zeer korte termijn (ongeveer een week tijd) is er een succesvolle tuintjesmarkt georganiseerd met ongeveer 35 deelnemers. Hiervoor ook onze dank aan de deelnemers!

Ondanks het bewolkte weer mogen we niet klagen over de opkomst, de gehele dag door was er een aanloop van bezoekers. Een zodanige aanloop dat dat de organisatie, hoe graag zij het ook wil, wederom geen kans zag om even langs te gaan bij de deelnemers.

Van veel bezoekers hoorden wij dat ze het gemist hebben om even lekker rond te struinen over een rommelmarkt/tuintjesmarkt en dus blij zijn dat het weer mag.

Tegen het einde van de tuintjesmarkt stopte er zelfs een vrachtwagen bij de organisatie, waar de barbecue aan stond, om een broodje hamburger te nuttigen. Zij zagen hun kans schoon en opende hun vrachtwagen om zo nog een aantal planten te verkopen, een onverwachte maar leuke aanvulling op de tuintjesmarkt.

Je kunt merken dat Tuintjesmarkt Stad een bekendheid krijgt, bezoekers komen vanuit Rotterdam en zelfs België naar Stad aan het Haringvliet om de tuintjesmarkt te bezoeken, hoe leuk is dat! Daarom hopen wij dat het aantal deelnemers steeds verder groeit voor een betere verspreiding om zo nog meer bezoekers te trekken.

Omdat deze tuintjesmarkt weer een bescheiden succes was hebben wij, ook naar aanleiding van de feedback van enkele deelnemers, besloten om 3 juli, 7 augustus en 4 september weer een tuintjesmarkt te organiseren. Elke eerste zaterdag van de maand dus. Als dat een succes blijkt dan zal dit volgend jaar van juni tot en met september (hoogseizoen) wederom zo zijn.

Zou je het ook leuk vinden om mee te doen? Meld je dan aan via het contactformulier op www.tuintjesmarktstad.nl/Contact. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze Facebookpagina www.facebook.com/MarketStad

Helaas hebben wij erg weinig foto's, mocht je zelf foto's hebben welke we mogen posten, mail deze dan s.v.p. naar info@tuintjesmarktstad.nl

Tuintjesmarkt Stad aan het Haringvliet 1 augustus 2020

Tuintjesmarkt Stellendam

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking



I.v.m. aanhoudende problemen met onze vorige website, zijn wij druk bezig om een nieuwe website te realiseren.
Onze excuses voor het ongemak